Креатиф Маркетинг Bricks

Ние сме посветени на правилно имплементирање на стратегиски комуникации базирани на истражување, креација и продукција на промотивни материјали, рекламирање и создавање на адвертајзинг материјали за печатени медиумите, ТВ, радио, социјални медиуми или било кој друг канал за пренос на пораки.

Зошто ние?

Ние се водиме според неколку едноставни принципи. Тие се: иновативиност, создавање на супер вредности, професионализам и посветеност. За кратко време успеавме да изградиме исклучителен тим од високо едуцирани, талентирани и способни креативци и маркетинг и ПР стратези. Со комбинирање на силите на секој индивидуалец, тимот на Креатиф станува динамична реалност. Секој член придонесува во агенцијата со својот уникатен сплет на вештини.Што нудиме?

Адвертајзинг, ПР, медиуми, дизајн, стратегии, веб, социјални медиуми, комбинација од сите или нов пристап. Никогаш нема да останете покуси за било што кај нас. Не нудиме само елегантни и креативни решенија кои привлекуваат внимание, туку функционална интеракција која ги поддржува целите на нашите клиенти и оние на нивните целни групи. Асистираме при маркетинг, бизнис и комуникациски потреби, а потоа ги интегрираме овие потреби во структура која го репрезентира профилот на клиентот. Веруваме дека целината е подобра од едноставниот збир на поединечни елементи. Ако се земе предвид дека засебните делови сами по себе не се доволно импресивни, тогаш целината уште повеќе добива на важност.

  • Kreatif_Logos_vlada
  • Kreatif_Logos-04
  • Kreatif_Logos-05
  • Kreatif_Logos-01
  • Kreatif_Logos-03
  • Kreatif_Logos-02
  • Kreatif_Logos-07
  • Kreatif_Logos-06